Designed by Jean Tschumi and built between 1956 and 1960, the Nestlé headquarters is among the most remarkable examples of postwar modernists architecture in Switzerland. In 1960, Jean Tschumi received for this building the International Reynolds Price for the use of aluminium in architecture. It contains a very interesting spiral staircase, curved as a double helix. The building was extended in 1975 and, more recently, completely renovated by RDR Architectes between 1996 and 2000.
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Nestlé headquarter, Vevey - spiral staircase
Back to Top